субота, 19 жовтня 2019 р.

Літературно-мистецький вечір "Дивоквіт любові" з нагоди 60-річчя від дня народження Анни Дущак

     Кожному із нас доведеться пройти життєвий шлях, вибраний Всевишнім. Дорогу цю пробиваємо ми самі. Не раз здається ,що дехто йде лише по мякій траві, а інші власними руками мусять відкидати кожний камінь з-під своїх ніг. Але, по суті, важливо не те що лежить під нашими ногами, а як ми до цього ставимося. Чи матимемо  наполегливість іти вперед, чи сядемо край дороги, жаліючись, що змучені.

      В Анни Дущак терен нелегкий. Упродовж довгих років вона не один раз стояла перед великою скелею ,яку треба було подолати, або перед широкою рікою ,яку треба переплести.
І хоч їй було нелегко , вона не втрачала надії, і з Божою допомогою обминала сніги песимізму та льоди цинізму. Її врятувало Слово, і вона зігрівала його своїм талантом, працею
 і незбагненною вірою в життя.

    З нагоди 60-річчя від дня народження Анни Кирилівни Дущак в Сторожинецькій районній дитячій бібліотеці провели літературно-мистецький вечір «Дивоквіт любові», у читальному залі оформлено книжкову виставку «Проміння людської душі в поезії Анни Дущак».



На захід завітали учні 7,9класів з вчителем української мови та літератури Герасимюк Родікою Аркадіївною Сторожинецького ліцею та поет-бард, публіцист Мисько Ігор Михайлович.


     Ведучі заходу розповіли про життя Анни, про її поетичні збірки. Присутні переглянули фрагменти документального фільму П.Олара «Прийшла до Вас…», де Анна говорила про розуміння сенсу життя, центр людського всесвіту. Діти декламували її вірші.



 Зворушливо поділилася спогадами про знайомство та спілкуванням з Анною Родіка Аркадіївна та Ігор Михайлович.  Для присутніх звучали пісні Ігоря Миська на слова Анни Дущак.


Немає коментарів:

Дописати коментар