неділя, 26 травня 2019 р.

Бібліотека радо вітає нових користувачів - у Сторожинецькій райбібліотеці відбулася "ПОСВЯТА В ЧИТАЧІ"


Вже доброю  традицією напередодні літніх канікул в нашій бібліотеці стало проведення свята «Посвята в читачі». Захід цей незвичайний, адже його учасниками щороку стають учні місцевих шкіл, які вперше стають справжніми користувачами бібліотеки. Цьогоріч свої перші формуляри читача отримали учні 1-Б класу Сторожинецької ЗОШ  І-ІІІ ст. №1, класним керівником яких є Козак С.В. Разом із дітками та вчителем бібліотекарі провели екскурсію у бібліотеці та познайомили діток із кожним відділом, де вони можуть обслуговуватися та розповіли про усі можливості, послуги та заходи, які проводить наша книгозбірня.
Кімната казок першою відчинила діткам свої двері, де вони з радістю відгадували загадки, знайомилися із книжечками, що були представлені на оформленій з нагоди свята книжковій виставці «Для вас, малюки, - цікаві книжки!». Наприкінці свята усі отримали дитячі книжечки та “Пам’ятки читачеві”, які допоможуть діткам та їхнім батькам орієнтуватися у бібліотеці.

І наостанок хочемо сказати, що з книжкою ми зустрічаємося ще у дитинстві і не розлучаємось з нею до самої старості. Де б не вчилися, де б не працювали, весь час будемо звертатися за допомогою до книги, підручника!
Тож читайте! Хай не буде у вас жодного дня, щоб ви не прочитали бодай однієї сторінки з нової книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар