четвер, 14 лютого 2019 р.

Естет-шоу «Минуще все, любов лиш вічна», під час якого читачі дитячої бібліотеки виготовляли та дарували один одному валентинки


Кохання… Багато століть людство не може знайти єдиного визначення для цього неймовірного почуття. Все змінюється у цьому шаленому світі і лише кохання залишається завжди юним, прекрасним, несподіваним і найзагадковішим з усіх людських почуттів…
     Саме кохання надихає поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів.
     14 лютого весь світ святкує День Святого Валентина. З нагоди цього свята в Сторожинецькій районній дитячій бібліотеці провели естет-шоу «Минуще все, любов лиш вічна» де   вирувала гарна атмосфера, оскільки вона була прикрашена різноманітними символами кохання.
     Спілкуючись з дітьми, з`ясувалося. Що це одне з найулюбленіших свят дітей. 
     Екскурс в історію свята провела бібліотекар читального залу.
     Та на цьому несподіванки не закінчились. На юних гостей бібліотеки чекав майстер-клас з виготовлення листівки – валентинки.






     Також до Дня Святого Валентина читачам нашої книгозбірні представлена виставка-колаж  «Під світлим променем любові», завдяки якій вони можуть ознайомитися  з всесвітньовідомими творами,  поезією та піснями про найпрекрасніше почуття у цьому світі – Любов.
      За участь у заході діти залишили собі на згадку валентинку та гарний настрій!

Немає коментарів:

Дописати коментар