вівторок, 23 квітня 2024 р.

 Сьогодні, у всесвітний день книги та авторського права, до нашої бібліотеки завітали з екскурсією учні 2-а та 2-б класів ЗОШ I-IIIст. №1 з класними керівниками Козак Світланою Вікторівною та Половніковою Людмилою Юрівною, і бібліотекарем Мегеден Наталією Миколаєвною.

Діти завітали в чарівну оселю дитячої книги, яка не залишає жодну дитину байдужою. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. Книг тут, звісно, не бракує – енциклопедії, комікси, казки, оповідання, довідники, хрестоматії. Читачі отримали поради щодо користування та збереження книжок.
Наші читайлики дізнались, що означає слово «бібліотека», коли з’явилися перша паперова та перша друкована книги, а нові терміни «абонемент», «читальна зала», «стелаж», «формуляр» поповнили словарний запас другокласників.
Мета подібних екскурсійних заходів – підвищення інтересу до читання, бажання слухати та пізнавати, виховати охайність у ставленні до книги. Сподіваємося, що нові друзі книги стануть нашими активними читачами.
Усі реакції:
Tamapa Teplakova

Немає коментарів:

Дописати коментар