середа, 19 лютого 2020 р.

Вітаємо "Найкращих читачів - 2020" міста Сторожинець Веренько Катерину та Івасюк Анну

В Сторожинецькій районній дитячій бібліотеці відбувся І етап Всеукраїнського Конкурсу «КНИГОМАНІЯ-2020», в якому учасники змагалися за звання «Суперчитача України 2020» в м.Сторожинець. До 21 лютого усі сільські та міські бібліотеки України мали змогу на конкурсній основі обрати найкращих читачів у своїх бібліотеках, які надалі змагатимуться у ІІ етапі Конкурсу за звання «Суперчитач району 2020», а у ІІІ етапі - за звання «Суперчитач області», який стане учасником Фестивалю дитячого читання «Книгоманія», який відбудеться 24-26 квітня 2020 р. у м.Львові.
Отже, 19 лютого у цей день у бібліотеці було надзвичайно хвилююче та гамірно, адже на Конкурс зібралися ерудовані сміливці, які полюбляють читати завжди і всюди, та презентували свої улюблені прочитані книги, читацькі щоденники, в яких вони ділилися замальовками, цитатами, відгуками про ці книги,  а також дехто з учасників підготував і плакати.
 І етап відбувся серед читачів Сторожинецької районної дитячої бібліотеки, які є учнями 6 і 7 класів Сторожинецької ЗЗСД №1 та Сторожинецької гімназії, а саме:
  1. Масіян Вікторія, яка виступила в образі свого улюбленого Чарлі Чапліна, 6 кл. Сторожинецький ЗЗСД №1
  2. Чобан Кирил, 7 кл., Сторожинецька гімназія
  3. Ярославська Марія, 7 кл., Сторожинецька гімназія
  4. Веренько Катерина, 6 кл., Сторожинецький ЗЗСД №1
  5. Стасюк Софія, 7 кл., Сторожинецький ЗЗСД №1
  6.  Чорногуз Олег, 6 кл., Сторожинецький ЗЗСД №1
  7.  Івасюк Анна, 7 кл.. Сторожинецька гімназія
  8.  Чепига Валерія,  7 кл., Сторожинецька гімназія







 



Тож вітаємо переможців І етапу Всеукраїнського Конкурсу «КНИГОМАНІЯ-2020» Веренько Катерину та Івасюк Анну, які готуються до змагань за звання «Суперчитач району 2020», який відбудеться згодом серед найкращих читачів бібліотек Сторожинеччини.





Немає коментарів:

Дописати коментар