четвер, 30 січня 2020 р.

Всеволод Нестайко - 90 річчя від дня народження




         Всеволод Нестайко - 90 річчя від дня народження



Я все життя писав саме для дітей - писав
 з любов'ю, болем і тривогою
  В. З. Нестайко



           

Всеволод Нестайко. Хто не знає цього сонячного українського письменника? Його твори добрі, світлі, з неповторними життєвими кумедностями, а подекуди з цікавими фантастичними елементами. Вони сповнені дитячої щирості і мудрості, вони – про важливе в усі часи – дружбу, добро, любов. Книжками Нестайка, написаними в дуже різних жанрах, зачитується вже не одне поколіня читачів.
   Всеволоду Зіновійовичу Нестайку в цьому році виповнилося б 90 років. Саме  з цієї нагоди  в Сторожинецькій районній дитячій бібліотеці пройшов захід, присвячений улюбленому дитячому письменнику.
        В читальному залі оформлено  виставку-подорож «Стежками пригод Всеволода Нестайка», на якій  представлені книги різних видавництв і різних років видання, що є у фондах бібліотеки.
   Читачі  бібліотеки разом з бібліотекарем Бойчук З.С. відправились в бібліопригоду «В гості до Всеволода  Нестайка». 
 Для присутніх бібліотекар Лазарюк Я.С. підготувала     буктрейлер «Чарівний ліс Всеволода Нестайка», який із задоволенням переглянули.



   

     Книжки  Нестайка користуються великим попитом серед читачів. І в цьому немає нічого дивного, адже в дитячого письменника Всеволода Зіновійовича Нестайка з його веселими, дотепними, мудрими повістями й казками десь під сотню виданих книжок, ціла авторська бібліотека! .


Немає коментарів:

Дописати коментар