вівторок, 2 квітня 2019 р.

Міжнародний день дитячої книги в районній бібліотеці

Дитяча книга – перша сходинка до пізнання безмежного, чарівного, дивовижного світу – життя. На початку квітня святкують день народження дитячої книги. 
    Книга! Вона поруч від самого народження. Перші казки, оповідання та вірші читають нам мама і тато, братик і сестричка. Книга розповідає про казкових богатирів, про шкільне життя, про далекі екзотичні країни. З книгою кожен із нас може мандрувати в минуле і в майбутнє. Про все на світі розповідає книга.
    Сьогодні 02.04.2019 р. в Сторожинецькій районній дитячій бібліотеці  працівники оформили виставку-рейтинг  «Хочеш бути лідером – читай!».
   Одним із найулюбленіших казкарів усіх часів і народів визнаний Г. К. Андерсен - автор всесвітньо відомих казок для дітей і дорослих. Його твори, перекладені більш ніж 150 мовами, стали сценаріями численних екранізацій, мультфільмів, театральних постановок. Тому в день народження Г.К.Андерсена, 2 квітня, у всьому світі відзначаємо Міжнародний день дитячої книги.
     З нагоди свята в бібліотеці для дітей відбулась мультимедійна презентація  «Мандри казковими шляхами Г.Х.Андерсена». Юні читачі з великим задоволенням слухали розповідь бібліотекаря про життя і творчий шлях великого казкаря Г. К. Андерсена і цікаві факти із життя данського письменника.
     Цікаво пройшла літературна вікторина - змагання «Чи знаєте ви казки Андерсена?».

Немає коментарів:

Дописати коментар