вівторок, 3 липня 2018 р.

Літо. Книга. Відпочинок! Сторожинецька районна дитяча бібліотека розпочала "Книжковий Вікенд" у літніх дитячих таборах відпочинку


       

       Літо -  час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі.  Літо – це канікули з веселими іграми, забавами, пригодами та книжковими дивами. Саме тому працівники Сторожинецької районної дитячої бібліотеки організовують і проводять заходи в рамках Програми літнього читання.
       Для корисного і веселого відпочинку в дні літніх канікул працівники бібліотеки організували цікавий «Книжковий Weekend» та з книжковою валізою вирушили в дитячий пансіонат «Вербиченька» с.Давидівка.


      Цікаво і змістовно  бібліотекарі   з відпочиваючими дітьми провели: прем’єру нових книг «Читач сказав «Браво!», гру-вікторину «Місце зустрічі – острів Всезнайки», літературний - конкурс «Відгадай портрет героя», карнавал загадок, правознавче лото  та знайомство з яскравими розважально-пізнавальними журналами.

 








      Розважально-ігрова програма переросла у феєрверк веселощів, гарного настрою. Діти з задоволенням розглянули нові, цікаві, яскраві книги та журнали.





Також діти мали нагоду позайматися на навчальному геоборді, який виготовлено у Секторі інформаційних технологій районної бібліотеки, для занять з розвитку уваги, пам'яті, дрібної моторики, уяви та творчості дитини.




    Бібліотека не тільки «дім» книг, але і територія захоплюючих і веселих «подорожей».

До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар